High Five Orange Rolls

High Five Orange Rolls
High Five Orange Rolls wymaga ok. 11 godzin i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1021 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz aktywne drożdże, błyskawiczną mieszankę budyniu waniliowego, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 25%. Spróbuj Zdrowe niskowęglowodanowe i bezglutenowe rolki półksiężycowe (bez cukru, o niskiej zawartości tłuszczu, wysokiej zawartości błonnika i wysokiej zawartości białka), Zdrowe pomarańczowe słodkie bułeczki z naparami przeciwutleniającymi Bai5 (rafinowany bez cukru, wysokobiałkowy, bezglutenowy), oraz High Tea Cupcakes - pomarańczowe bułeczki żurawinowe pieczone w filiżankach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 łyżkę białego cukru i drożdży posypać ciepłym mlekiem i ciepłą wodą w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić, aż drożdże zmiękną i zaczną tworzyć kremową pianę, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
3
Wymieszać w jajku, 1/2 szklanki soku pomarańczowego, roztopione masło, pudding waniliowy wymieszać i 1 łyżkę ekstraktu pomarańczowego. Wymieszać 5 szklanek mąki chlebowej i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Błyskawiczna Mieszanka Budyniu WaniliowegoBłyskawiczna Mieszanka Budyniu Waniliowego
Ekstrakt Z PomarańczyEkstrakt Z Pomarańczy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
MasłoMasło
SólSól
JajkoJajko
4
Dodaj więcej mąki chlebowej, jeśli ciasto jest zbyt lepkie. Gdy ciasto się połączy, odwróć je na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
CiastoCiasto
5
Umieść ciasto w naoliwionej misce i przykryj czystą ściereczką. Pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym miejscu do podwojenia wielkości, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Połącz 1/2 szklanki zmiękczonego masła ze skórką pomarańczową i 1 łyżeczką ekstraktu z pomarańczy w małej misce, aż będzie gładka. Odstawić. Nasmarować blachę do pieczenia lub przykryć papierem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z PomarańczyEkstrakt Z Pomarańczy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Obróć ciasto na mąkę i rozwałkuj na prostokąt o wymiarach 24x12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Masę maślaną równomiernie rozprowadzić na cieście, następnie posypać 3/4 szklanki białego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
9
Rozwałkować ciasto, zaczynając od dłuższej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
10
Ciasto pokroić na 18 1 1/2-calowe rolki. Ułóż rolki wycięte bokiem na przygotowanej blasze do pieczenia. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
11
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Zdjąć folię z rolek i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
13
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 25 do 30 protokół. Pozostawić rolki do ostygnięcia lekko przed lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Podczas pieczenia bułki, śmietany razem ser i 1/2 szklanki zmiękczonego masła, aż będzie gładka. Wymieszać z cukrem cukierniczym i 2 łyżeczkami ekstraktu z pomarańczy. Mieszać w mleku, trochę na raz, aż lukier jest gładka i spreadable.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z PomarańczyEkstrakt Z Pomarańczy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
MasłoMasło
KremKrem
RolkaRolka
MlekoMleko
15
Rozłóż lukier na lekko schłodzonych rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 35 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn