Herbed Tostowana Sałatka Pita

Herbed Tostowana Sałatka Pita
Herbed tosty Sałatka Pita jest bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 91 kalorii. Za 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pieczywa pita, pietruszki o płaskich liściach, szalotki i pomidorów winogronowych. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Z łyżką wynik 88%, to danie jest super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Tostowa Sałatka Pita & Bean, Sałatka z jarmużu z prażonym Pitanem i parmezanem, oraz Fattoosh mieszane zioła i tosty Sałatka Pita.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Podziel każdą pitę na 2 rundy i opiekaj na blasze do pieczenia na środku piekarnika na złoty kolor, około 10 minut. Pozwól pitom ostygnąć i rozbić się na kawałki wielkości kęsa. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
W małej misce wymieszaj sok z cytryny, skórkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj olej i ubij, aby dodać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
W dużej misce wrzuć sałatę, pietruszkę, szalotki, miętę, ogórek i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Tuż przed podaniem dodaj do sałatki pita i dressing. Rzuć dobrze, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest Rombauer California Zinfandel (pół butelki). Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rombauer California Zinfandel (pół butelki)
Rombauer California Zinfandel (pół butelki)
Nasz Klasyczny California Zinfandel jest ciemnofioletowo-rubinowy, z jasnym szkarłatnym odcieniem. Na nosie skoncentrowane aromaty jeżyny i maliny łączą się z goździkami i przyprawami. Bujne smaki malin, dżemu jeżynowego, śliwek i wanilii zalewają podniebienie, a w tle akcenty białego pieprzu. Pluszowe i okrągłe taniny oraz duża długość zapewniają świeże i kuszące wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia66
Magazyn