Herbed Ricotta Bruschettas

Herbed Ricotta Bruschettas
Herbed Ricotta Bruschettas to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 880 kalorii, 16G białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szalotki, oliwa z oliwek, koperek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Ricotta Bruschettas, Herbed Ricotta Bruschetta, oraz Herbed Ricotta Tarta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill węglowy z gorącymi węglami lub przekręć grill gazowy na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połączyć ricottę, szalotki, koperek, szczypiorek, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Przez CiastoPrzez Ciasto
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
KoperKoper
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Pokrój chleb na pół i pokrój każdą połowę na 6 grubych kromek, aby w sumie 12 kromek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Gdy grill jest gorący, posmaruj chleb oliwą z oliwek i grilluj z każdej strony przez 1 1/2 do 2 minut, aż lekko się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć z grilla i natrzeć każdą kromkę chleba pokrojoną stroną ząbka czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Posypać solą i pieprzem i rozprowadzić z herbed ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Przez CiastoPrzez Ciasto
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Podawać 2 ciepłe plastry na osobę z zieloną sałatką na boku.
8
Ustaw duże sito na głębokiej misce. Zwilżyć 2 warstwy gaznicy wodą i osadzić Sito z gazą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Mleko i śmietanę wlać do garnka ze stali nierdzewnej lub emaliowanego, takiego jak Le Creuset. Wymieszać z solą. Doprowadzić do pełnego wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Wyłączyć ogień i wymieszać z octem. Pozostawić mieszaninę na 1 minutę, aż się zsiadnie. Dzieli się na grube części (twarogi) i mleczne części (serwatka).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Wlać mieszaninę do sitka wyłożonego gazą i pozostawić do spuszczenia do miski w temperaturze pokojowej przez 20 do 25 minut, czasami odrzucając płyn, który zbiera się w misce. Im dłużej pozostawisz mieszaninę spuszczoną, tym grubsza ricotta. (Mam tendencję do lubienia mojego po grubszej stronie, ale niektórzy wolą go moister.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Przełóż ricottę do miski, odrzucając gazę i pozostałą serwatkę. Zużyć natychmiast lub przykryć folią i przechowywać w lodówce. Ricotta będzie przechowywać w lodówce przez 4 do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Umieścić warzywa sałatkowe w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
W małej misce wymieszać sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Wlać wystarczająco dużo sosu na sałatkę zwilżyć. Rzucaj i podawaj.
TrudnośćŚredni
Gotowe W13 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn