Herbed Polenta

Herbed Polenta
Need a przystawka bezglutenowa? Herbed Polenta może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 348 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką pieprz, wodę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Herbed Polenta "Frytki", Pieczony Herbed Polenta z dzikimi grzybami, oraz Herbed Polenta frytki z grzybami i karczochami Fricassée dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w ciężkim dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać 2 łyżeczki soli. Stopniowo trzepać w mączce kukurydzianej. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, aż mieszanina zgęstnieje i mąka kukurydziana jest miękka, często mieszając, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodać ser, mleko, masło, natkę pietruszki, rozmaryn, tymianek i pieprz, i mieszać, aż masło i ser stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SerSer
PieprzPieprz
TymianekTymianek
MlekoMleko
5
Przełożyć polentę do miski i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn