Herbed Kalamata Olives
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Herbed oliwki Kalamatan spróbować. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 497 kalorii, 3G białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kolendry, słoiki kalamata, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Palone Kalafiory I Oliwki Kalamatan, 5-warstwowy Dip Grecki z oliwkami Kalamatan, oraz Farro Z Oliwkami Kalamatan Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
W suchej małej ciężkiej patelni grzać nasiona na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelni, aż pachnące, o 1 minutę, i ostudzić. Moździerzem i tłuczkiem lub z dnem ciężkiej patelni grubo kruszą nasiona.
Oliwki odsączyć i cienko pokroić w plasterki cytrynę. Płaską stroną dużego noża lekko posmarować tymianek i w misce wymieszać wszystkie składniki. Oliwki marynować, przykryte i schłodzone, co najmniej 3 dni i do 1 tygodnia. Oliwki doprowadzić do temperatury pokojowej, około 15 minut przed podaniem.