Herbed Hanger Steak

Herbed Hanger Steak
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Herbed wieszak stek spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 46g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz liście tymianku, sól i pieprz, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy sos do steków z Podsmażonym stekiem z wieszaka, Six-Spice Hanger Steak, oraz Grillowany Stek Z Wieszakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stek natrzeć 2 łyżkami oliwy z oliwek i zalać tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
StekStek
TymianekTymianek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Na dużej żeliwnej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać mięso i smażyć na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 4 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść stek do deski do krojenia i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Dodaj szalotki na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Stek grubo pokroić w poprzek ziarna i ułożyć na talerzach. Łyżka podsmażone szalotki na wierzchu steku i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
ZiarnaZiarna
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn