Herbed Hanger Steak

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Herbed wieszak stek spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 46g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz liście tymianku, sól i pieprz, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy sos do steków z Podsmażonym stekiem z wieszaka, Six-Spice Hanger Steak, oraz Grillowany Stek Z Wieszakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek natrzeć 2 łyżkami oliwy z oliwek i zalać tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem.
Na dużej żeliwnej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk.
Dodać mięso i smażyć na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 4 minut na stronie średnio rzadkie.
Przenieść stek do deski do krojenia i odstawić na 5 minut.
Dodaj szalotki na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i rumiane, o 3 protokół.
Stek grubo pokroić w poprzek ziarna i ułożyć na talerzach. Łyżka podsmażone szalotki na wierzchu steku i podawać natychmiast.