Herbed Focaccia
Herbed Focaccian jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, przetartą szałwię, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Herbed Focaccia, Herbed Focaccia, oraz Herbed Cebula Focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj przygotowane ciasto na prostokąt o wymiarach 12 x 8 cali na posypanej mąką powierzchni.
Na ciasto posypać natką pietruszki, szałwią, rozmarynem i tymiankiem. Zagnieść ciasto na trzy części. Zagnieść lekko 1 minutę lub aż zioła są mieszane z ciasta. Przykryć i odstawić na 10 minut.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 14 x 12 cali.
Ułożyć ciasto na blasze pokrytej sprayem do pieczenia i posypanej mąką kukurydzianą. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce 35 minut lub aż podwoi się rozmiar.
Odkryj ciasto. Zrób wgłębienia w wierzchu ciasta za pomocą uchwytu drewnianej łyżki lub opuszków palców. Ciasto delikatnie posmarować oliwą z oliwek.
Piec ciasto na 450 przez 15 minut lub aż zbrązowieje.