Herbed Chleb Francuski
Przepis Herbed francuski chleb może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Jeśli masz liście oregano, parmezan, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Herbed Chleb Francuski, Herbed Chleb Francuski, oraz Herbed Chleb Francuski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba.
Pokroić chleb w 1-calowe plastry.
Rozprowadzić mieszankę ziołową na ściętych bokach chleba. Zmontuj Bochenek. Owiń w kawałek wytrzymałej folii aluminiowej; uszczelnij bezpiecznie.
Rozgrzać piekarnik do 177°. przygotować chleb i zawinąć w folię zgodnie z zaleceniami.
Piec około 20 minut lub do gorąca.