Herbed Chleb Francuski

Herbed Chleb Francuski
Przepis Herbed francuski chleb może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Jeśli masz liście oregano, parmezan, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Herbed Chleb Francuski, Herbed Chleb Francuski, oraz Herbed Chleb Francuski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3
Pokroić chleb w 1-calowe plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
Rozprowadzić mieszankę ziołową na ściętych bokach chleba. Zmontuj Bochenek. Owiń w kawałek wytrzymałej folii aluminiowej; uszczelnij bezpiecznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. przygotować chleb i zawinąć w folię zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Piec około 20 minut lub do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn