Herbed Brie w cieście francuskim
Herbed Brie w cieście francuskim jest דל פחמימות,zny danie główne. Ten przepis służy 3. Na $5.89 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 81g białka, 131 g tłuszczu, oraz w sumie 1661 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, wodę, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brie i karmelizowane szalotki ciasto francuskie tarta Brie, Brie w cieście francuskim, oraz Ciasto francuskie-owinięte Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać natkę pietruszki, czosnek, rozmaryn, tymianek, majeranek i salami. Pokrój Brie na pół w poprzek, więc masz dwa koła.
Rozłóż salami i mieszankę ziołową na jednej ze ściętych stron i na wierzchu drugą połową koła Brie.
Umieścić Brie w środku arkusza ciasta francuskiego. Złożyć ciasto francuskie i nad Brie, naciskając, aby zabezpieczyć ciasto razem za pomocą trochę wody, jeśli to konieczne.
Ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem.
Pieczemy ciasto w rozgrzanym piekarniku na złoty kolor, około 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 15 minut przed podaniem.