Zupa jęczmienna z kaczką Confit i warzywami korzeniowymi

Zupa jęczmienna z kaczką Confit i warzywami korzeniowymi
Przepis Zupa jęczmienna z kaczką Confit i warzywami korzeniowymi może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 godzin. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. To danie główne ma 241 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wody, ząbek czosnku, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz wołowy (Żubr) i jęczmienny z warzywami korzeniowymi, Zupa z kapusty sabaudzkiej i korzenia selera z porem Confit, oraz Zupa Warzywno-Jęczmienna Z Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jęczmień dusić w 4 szklanki wody, Odkryte, w 5-do 6-quart ciężkiego garnka, aż prawie miękkie, 20 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić na sitku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
3
Usuń skórę i tłuszcz z nóg kaczki. Gotować skórę i tłuszcz w 1-do 1 1/2-quart ciężkiego rondla na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz jest renderowany, około 8 minut, a następnie przecedzić przez sito o drobnych oczkach do małej miski, odrzucając skórę. Tłuszcz rezerwowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Podczas gdy tłuszcz jest renderowania, usunąć mięso kaczki z kości, zastrzegając kości, i rozdrobnić mięso na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
5
Podgrzać 1 łyżkę tłuszczu z kaczki (zachowując resztę do innego użycia) w oczyszczonym garnku 5-6 - litrowym na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, następnie podsmażyć marchew i pasternak, często mieszając, aż do uzyskania złotego koloru, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
PasternakPasternak
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
7
Wymieszać bulion, parzony jęczmień, sól, pieprz, kości kaczki i pozostałe 3 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa i jęczmień są miękkie, 15 do 20 minut. Wyrzucić kości i wymieszać z rozdrobnionym mięsem kaczki. Nadmiar tłuszczu zetrzyj z wierzchu zupy, a następnie wymieszaj z tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
JęczmieńJęczmień
PieprzPieprz
BulionBulion
TymianekTymianek
WodaWoda
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
SólSól
ZupaZupa
8
* Dostępne w dartagnan.com.
1
Zupę można przygotować 4 dni wcześniej. Schłodzić do temperatury pokojowej, odsłonić, następnie schłodzić, przykryć (nadmiar tłuszczu łatwiej będzie usunąć, gdy zupa będzie zimna). Podgrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn