Herbed Alfredo Sauce over Linguine
Herbed Alfredo sos nad Linguine może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 5. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, liści oregano, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Linguine W Sosie Herbed Karczoch, Linguine Alfredo, oraz Krewetki i karczochy Linguine Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować linguine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Odcedzić; wrócić do holenderskiego piekarnika i przykryć, aby się ogrzać.
Tymczasem w 10-calowej patelni nonstick roztopić masło z olejem na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować i mieszać 1 minutę.
Dodać paprykę, cebulę, natkę pietruszki i mąkę; gotować i mieszać 1 minutę. Stopniowo mieszaj mleko, aż do dobrze wymieszanego.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Gotować od 6 do 10 minut, często mieszając, aż sos będzie bąbelkowy i zgęstnieje.
Wyjmij patelnię z ognia. Wymieszać z bazylią, oregano i solą.
Wlać sos na linguine; wrzucić delikatnie do herbu.