Herbatniki Ze Słodkich Ziemniaków
Słodkie herbatniki ziemniaczane może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 225 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz proszek do pieczenia, słodkie ziemniaki, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bataty herbatniki AKA jak wykorzystać resztki batatów, Lekko Słodkie Ciastka Słodko-Ziemniaczane, oraz Herbatniki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Słodkie ziemniaki pokroić widelcem i piec około 45 minut, do miękkości. Ziemniaki obrać i rozgnieść. Odstawić 3/4 szklanki puree ziemniaczanego i ostudzić całkowicie; rezerwy resztę do innego użytku. Podnieść temperaturę piekarnika do 42
W robocie kuchennym mąkę wymieszać z brązowym cukrem, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodać maślankę i 3/4 szklanki puree słodkich ziemniaków i pulsować tylko, aż ciasto jest razem.
Obrócić ciasto na mocno posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagnieść 2 lub 3 razy, aż będzie gładkie; ciasto będzie miękkie.
Rozwałkuj ciasto o grubości 1/4 cala i wytnij osiem 4-calowych rund. Ułóż ciastka ze słodkich ziemniaków na pergaminowej blasze do pieczenia.
Piec około 15 minut, aż się zarumienią.