Herbatniki z sosem Kiełbasowym
Herbatniki z sosem kiełbasa może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka mleka, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 28%. Spróbuj Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), SOS kiełbasowy do herbatników i sosów, oraz Herbatniki i sos Kiełbasowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. w misce, przesiać razem 1 1/2 szklanki mąki, mąka ciasto, cukier, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki. sól. W innej misce ubij śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Użyj widelca, aby wymieszać śmietanę z suchymi składnikami. Naciśnij w piłkę na lekko mąki powierzchni roboczej.
Rozwałkuj ciasto do grubości 3/4 cala. Używając 2 1/2-calowego kutra do ciastek, pokrój ciasto na 8 rund.
Umieścić herbatniki na pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia i piec na złoty kolor, o 15 protokół.
Za pomocą noża odetnij końce osłonek kiełbasy. Wycisnąć mięso i wyrzucić osłonki. Na patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, rozbijając drewnianą łyżką, aż tylko gotowane, 5 minut.
Wyjąć łyżką szczelinową, pozostawiając tłuszcz.
Zmierz tłuszcz na patelni; dodaj masło do równej 3 łyżki. Zmniejsz ciepło do średniego; dodaj 3 łyżki. mąka. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż światło złoty kolor, o 2 protokół. Wymieszać z mlekiem. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż sos zgęstnieje, 1 minutę. Wymieszać z kiełbasą i doprawić solą i pieprzem.
Podawać na gorąco, z ciepłymi herbatnikami.