Herbatniki Z Kurczaka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj herbatników z kurczaka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Jeśli masz koperek, olej arachidowy, skracanie warzyw i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sody oczyszczonej można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Crazy Biscuits-herbatniki są smaczne, gdy wykonane od podstaw, te herbatniki są tak dobre, że będziesz szalony dla nich, Red Lobster Cheddar Bay Biscuits II-zrób te serowe ciastka garlicky w domu, oraz Cheddar Scallion Biscuits (i jak zrobić ciastka puszyste) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Miejsce i skrócenie w zamrażarce przez10 minut.
Zmiksuj 4 szklanki mąki i 5 składników w robocie kuchennym.
Dodać masło i skrócić.Mieszanka impulsów, dopóki nie będzie przypominałmłodzenie, 20-25 impulsów.
Przenieść mieszankę do dużej miski. Stopniowo dodawaj maślankę podczas rzucania mieszaniną widelcem (mieszanka nie zostanie całkowicie włączona). Ugniatajw misce lekko posypanymi mąką rękami, aż do formy, około 3 zwojów.
Przenieś ciasto na lekko parzonepowierzchnia. Pat się ciasto aż 1 " gruby. Lift1 strona i złożyć go. Delikatnie powtórz 5 więcejczasy.
Ciasto rozwałkować do 3/4 " - grube okrągłe. Używając krajalnicy do ciastek a3", Wytnij ciastka z ciasta.Zbierz resztki i powtórz poklepywanie i krojenie herbatników w sumie 10 herbatników.
Umieścić herbatniki na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia, rozmieszczone 1"-2" od siebie.
Bakeuntil złoty brąz i tester włożonyhorizontally wychodzi czysty, 12-15 minut.
Przenieś ciastka do stojaka z drutu; pozostaw ostygnie.
Podawać na ciepło lub w pokoju temperature.DO naprzód: może być wykonany 8 godzin wcześniej.
Niech ostygnie całkowicie. Przechowywać hermetyczne w roomtemperature. Przepłukać przed podaniem.
Ubić maślankę, koperek, 1 1/2 łyżeczki soli, 1 łyżeczka pieprzu icayenne w dużej misce.
Dodać kurczaka; obrócić do płaszcza. Przykryć; schłodzić co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Wlać olej roślinny do dużego garnka adepth 2". Dołącz termometr do głębokiego smażenia na stronie garnka.
Rozgrzać olej na średnim ogrzaniu do 177°.
Ubij 1 1/4 szklanki wody z pozostałą 2 łyżeczkami soli, pozostałe 3/4 łyżeczki pieprzu, mąki, a następnie 6 składników w dużej misce.
Dobrze osuszyć; osuszyć ręcznikami papierowymi.Pracując partiami, zanurz kurczaka w cieście.Smażyć kurczaka, obracając od czasu do czasu, aż skinis chrupiące i złocisto brązowy i kurczak jestjust gotowane przez, 9-12 minut perbatch.
Kurczaka osuszyć na papierowych ręcznikach.
Podziel herbatniki na pół; umieść 1 dolną połowę każdej płytki. Na wierzchu każdy plaster sera, w razie potrzeby, a następnie udo kurczaka. Łyżka
SOS kiełbasowy na kurczaku, w razie potrzeby.