Herbatniki z czarnym pieprzem i szałwią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czarny pieprz i szałwia herbatniki spróbować. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 32 i kosztuje 28 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką mleko w proszku, śmietanę z kamienia nazębnego, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zamrozić i upiec herbatniki z maślanką z czarnego pieprzu i szałwii, Pieprz Czarny-Szałwia Popovers, oraz Herbatniki Z Czarnym Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: krajalnica do ciast
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
W średniej misce wymieszać mąkę, mleko w proszku, proszek do pieczenia, cukier, sól, pieprz, śmietanę z kamienia nazębnego i szałwii.
Za pomocą noża do ciast pokroić zimne masło i skrócić do suchej mieszanki, aż dokładnie wymieszać.
Wymieszać w maślance, aby ciasto się połączyło.
Na lekko posypanej mąką powierzchni, Odwróć ciasto i użyj rąk, aby wcisnąć w okrąg o grubości od 1 do 1 1/2 cala.
Wytnij okręgi nożem do ciastek lub szkłem.
Biszkopty ułożyć w żeliwnych patelniach, następnie posmarować wierzchy roztopionym masłem.
Piec na złoty kolor, 10 do 12 protokół.