Herbatniki Z Chleba Kukurydzianego
Przepis Cornbread herbatniki może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 53 minuty. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka self-rising miękkiej mąki pszennej, masło, maślanka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Patelnia Herbed Cornbread Biscuits, Słodki Miód Jalapeño Cheddar Cornbread Biscuits, oraz Garlicky Cherry Tomato Cobbler With Cornbread Biscuits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 2 składniki ubić w dużej misce.
Pokroić w zimne masło i skrócić blenderem do ciasta, aż mieszanina przypomina mały groszek i ciasto jest kruche. Przykryć i schłodzić 10 minut.
Dodać maślankę, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników.
Ciasto wyłożyć na mocno posypaną mąką powierzchnię; zagnieść 3 lub 4 razy. Pat ciasto do 3/4-cala-gruby okrąg.
Ciasto pokroić dobrze obsypanym mąką okrągłym kutrem o średnicy 2,5 cala, w razie potrzeby ponownie rozdrobnić resztki.
Posypać mąkę kukurydzianą na nieczystych blach do pieczenia; umieścić herbatniki na blach do pieczenia. Lekko szczotkować blaty z 2 łyżkami. roztopione masło.
Piec w 500 przez 13 do 15 minut lub do złotego koloru.
Uwaga: testowaliśmy z białą lilią bieloną mąką Samozbierającą.