Herbatniki Słodko-Ziemniaczane
Ciastka słodko-ziemniaczane to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Mieszanka masła, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bataty herbatniki AKA jak wykorzystać resztki batatów, Lekko Słodkie Ciastka Słodko-Ziemniaczane, oraz Herbatniki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem.
W misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Pokrój w skracanie, aż mieszanina przypomina piasek i kamyki. Pat słodkie ziemniaki suche i posiekać; wrzucić mieszaninę mąki. Delikatnie wymieszać w maślance.
Ciasto zagnieść delikatnie 3 lub 4 razy na lekko posmarowanej mąką blacie.
Rozwałkuj do grubości 3/4 cala.
Pokroić nożem do ciastek o średnicy 2,5 cala. Pat razem resztki ciasta i wyciąć więcej herbatników.
Piec, aż topy są złotobrązowe, 14 do 18 protokół.
Posmarować masłem i podawać na gorąco.