Herbatniki Scallion
Scallion Biscuits to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 104 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz proszek do pieczenia, szalotki, łyżeczka soli i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Cheddar Scallion Biscuits (i jak zrobić ciastka puszyste), Herbatniki Scallion, oraz Cheddar-Scallion Biscuits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°.
Ubić razem mąkę, proszek do pieczenia i sól. Zmiksuj opuszkami palców na maśle, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać szalotki i 3/4 szklanki mleka i wymieszać widelcem, aż ciasto uformuje.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 6 do 8 razy, a następnie wkleić w 8-calowy kwadrat (grubość 1/2 cala).
Pokroić w 16 (2-calowy) kwadraty i przenieść do maślanej blachy do pieczenia, o 1 1/2 cala od siebie.
Posmarować pozostałą łyżką mleka, a następnie piec do złotego koloru, 12 do 15 minut.