Herbatniki babci Walters
Ciastka babci Walters mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 12 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, mleko, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb Kukurydziany Pap Walters, Jajecznica Barbary Walters, oraz Crazy Biscuits-herbatniki są smaczne, gdy wykonane od podstaw, te herbatniki są tak dobre, że będziesz szalony dla nich.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 218°. mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól przesiać do miski. Za pomocą widelca lub noża do ciast pokroić masło na mąkę, aż będzie przypominało mączkę kukurydzianą.
Dodaj mleko, mieszając, aż ciasto po prostu połączy się, tworząc kulkę.
Ciasto wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię. Delikatnie poklep ciasto rękami i złóż je na sobie. Pat ciasto w dół i złożyć go raz lub dwa razy więcej. Luźno przykryj ciasto czystym ręcznikiem kuchennym i pozostaw na pół godziny.
Uważając, aby nie przepracować ciasta, rozwałkuj je, aż osiągnie grubość 3/4 do 1 cala.
Pokrój ciasto na ciastka za pomocą dowolnego noża. Babcia używała szklanki z odwróconym sokiem, która była tak naprawdę starym słoikiem na przetwory. Aby uzyskać więcej herbatników, użyj mniejszej szklanki.
Umieścić herbatniki na blasze i piec, aż jednolicie złoty kolor, 10-14 minut.
Przedruk za zgodą mojego Nowego Orleanu: książka kucharska, John Besh., © Wrzesień 2009 Andrews McMeel Publishing