Herbata Fish and Chips

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Tean Infused Fish and Chips spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 635g tłuszczu, oraz w sumie 6022 kalorii. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, ocet słodowy, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Bacon-Infused Carolina Fish Muddle, Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), oraz Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni F.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu 5-quart, na dużym ogniu, aż osiągnie 320 stopni F na termometrze do głębokiego smażenia.
Używając krajalnicy z szerokim ostrzem lub nożem szefa kuchni, pokrój ziemniaki na frytki.
Umieścić w dużej misce z zimną wodą.
W dużej misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, sól i mix zielonej herbaty. Przesiać wszystkie składniki razem, aby napowietrzyć mąkę.
Ubijaj piwo, aż ciasto będzie całkowicie gładkie i wolne od grudek. Przechowywać w lodówce przez 15 minut. Uwaga: ciasto można przygotować do 1 godziny przed czasem.
Dokładnie odcedzić ziemniaki, usuwając nadmiar wody i osuszyć ręcznikami papierowymi. Gdy olej osiągnie 320 stopni, zanurz ziemniaki partiami w oleju. Smażyć przez 2 do 3 minut, aż będą blade i dyskietki.
Wyjąć z oleju, odcedzić i schłodzić do temperatury pokojowej.
Zwiększ temperaturę oleju do 375 stopni F.
Dodać gotowane frytki i smażyć, aż chrupiące i złoty kolor, o 2 do 3 protokół.
Wyjąć i osuszyć na stojaku do pieczenia. Doprawić solą koszerną na gorąco i trzymać w piekarniku. Pozwól olejowi powrócić do 350 stopni F.
Lekko pogłębiać ryby w mące. Pracując w małych partiach, zanurz rybę w cieście i zanurz w gorącym oleju. Gdy ciasto jest ustawione, obrócić kawałki ryby nad i gotować, aż złoty kolor, o 2 protokół.
Odcedzić rybę na stojaku do pieczenia.
Podawać z octem słodowym i sosem tatarskim.