Herb-kruszony stelaż jagnięcy
Herb-Crusted Rack z jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 29g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, mięty, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Herb-kruszony stelaż jagnięcy, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Jagnięcinę posypać równomiernie solą i pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj 1 baranka na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjąć jagnięcinę z patelni. Powtórz z pozostałym stojakiem jagnięcym.
Musztardę z Dijon posmarować jagnięciną i nacisnąć mieszankę panierki na jagnięcinę.
Umieść jagnięcinę na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 450 przez 18 minut lub do momentu włożenia termometru w najgrubszą część jagnięciny 13