Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik

Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik
Hellraisin ' Wild Boar-zawinięty dzik jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz schab, sól morską, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dzik Pappardelle, Pieczona noga Dzika, oraz Bouchées Z Dzika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj węgle do połowy zadaszonego grilla. Pozwól węglom palić się i wybielić, wytwarzając równomierne ciepło bez płomienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieścić wszystkie składniki rub w misce i wymieszać. Lekko zwilżonym ramieniem dzika na patelni, wetrzyj (suchymi rękami) po beztłuszczowej stronie ramienia dzika. Pamiętaj, aby obficie pokryć wszystkie powierzchnie, nawet tłuszcz i fałdy. Dzik jest chudy i łatwo wysycha w upale. Rub będzie działać jako uszczelnienie, blokując wilgoć. Obróć stronę tłuszczu barkowego w dół i ułóż paski boczku wzdłuż całej nietłustej strony, przypinając je do ramienia z wykałaczkami na środku i końcach, zapewniając równomierne pokrycie powierzchni mięsa. Pozostały boczek można dodać do końców.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
KnurówKnurów
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Połóż ramię na pustej stronie grilla, boczek do góry i zamknij osłonę. Gotować, aż temperatura wewnętrzna wieprzowiny osiągnie co najmniej 160 stopni F, około 10 godzin, w zależności od wielkości ramienia. Wolno gotowane, dobrze uszczelnione ramię powinno rozsuwać się szczypcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn