Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik

Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik
Hellraisin ' Wild Boar-zawinięty dzik jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz schab, sól morską, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dzik Pappardelle, Pieczona noga Dzika, oraz Bouchées Z Dzika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj węgle do połowy zadaszonego grilla. Pozwól węglom palić się i wybielić, wytwarzając równomierne ciepło bez płomienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Umieścić wszystkie składniki rub w misce i wymieszać. Lekko zwilżonym ramieniem dzika na patelni, wetrzyj (suchymi rękami) po beztłuszczowej stronie ramienia dzika. Pamiętaj, aby obficie pokryć wszystkie powierzchnie, nawet tłuszcz i fałdy. Dzik jest chudy i łatwo wysycha w upale. Rub będzie działać jako uszczelnienie, blokując wilgoć. Obróć stronę tłuszczu barkowego w dół i ułóż paski boczku wzdłuż całej nietłustej strony, przypinając je do ramienia z wykałaczkami na środku i końcach, zapewniając równomierne pokrycie powierzchni mięsa. Pozostały boczek można dodać do końców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
KnurówKnurów
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Połóż ramię na pustej stronie grilla, boczek do góry i zamknij osłonę. Gotować, aż temperatura wewnętrzna wieprzowiny osiągnie co najmniej 160 stopni F, około 10 godzin, w zależności od wielkości ramienia. Wolno gotowane, dobrze uszczelnione ramię powinno rozsuwać się szczypcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn