Heavyset Cheese Ball
Heavyset Cheese Ball może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz naturalne migdały, sól i pieprz, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kulka Z Serem Pleśniowym I Rozmarynem, Cheese Ball I, oraz Cheese Ball I.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Umieść i rozłóż wszystkie migdały na blasze ciastka lub na płytkiej patelni, popychając migdały wokół, aż zmieni kolor, o 20 protokół.
Serek śmietankowy wymieszać z majonezem.
Dodać boczek, sól i pieprz, koperek i cebulę. Wyluzuj przez noc.
Na półmisku zrobić 2 szyszki sosny z serem. Zacznij naciskać migdały pod niewielkim kątem w ser, zaczynając od wąskiego końca kształtu szyszki.
Wykonaj to w rzędach, kontynuując nakładanie się rzędów, aż cały ser zostanie przykryty.
Udekoruj sztucznymi gałązkami, prawdziwymi lub rozmarynem.
Podawać w temperaturze pokojowej i rozprowadzić na krakersach.