Wymieszać krem z zupy grzybowej, śmietana, zielona papryka chile, i czosnek w proszku mieszaniny na zieloną cebulę; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest ogrzewana przez, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8
Wyjąć 3/4 szklanki mieszanki zupy i wymieszać z mieszaniny mielonej wołowiny; złożyć w 1/2 szklanki sera Cheddar-Monterey Jack, aż dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
(dostosuj Według Własnego Gustu)
9
Mieszaj mleko do pozostałej mieszanki zupy, aż sos będzie gładki; usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
10
Łyżka około 1/2 szklanki zmielonej mieszanki wołowiny do każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
11
Zawiń każdą tortillę wokół nadzienia i umieść stronę szwu w dół do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Wlać sos na enchiladas, rozprzestrzeniania się całkowicie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
13
Posypać 1/2 szklanki sera Cheddar-Monterey Jack na enchiladas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
14
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się stopi i krawędzie zapiekanki będą rumiane, 30 do 35 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.