Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj głęboką 12x6-calową patelnię hotelową lub naczynie zapiekane sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać czosnek w proszku, pieprz czarny, pieprz cayenne, kminek, majeranek i oregano razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Majeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj mieloną wołowinę. Gotować i mieszać, aż wołowina jest kruchy i nie Różowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
5
Dodaj czarną fasolę, wodę i przyprawę do taco; gotuj i mieszaj mieszaninę, aż większość cieczy odparuje, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Masło ciepła w oddzielnej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać zieloną cebulę w roztopionym maśle, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wymieszać krem z zupy grzybowej, śmietana, zielona papryka chile, i czosnek w proszku mieszaniny na zieloną cebulę; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest ogrzewana przez, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8
Wyjąć 3/4 szklanki mieszanki zupy i wymieszać z mieszaniny mielonej wołowiny; złożyć w 1/2 szklanki sera Cheddar-Monterey Jack, aż dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
9
Mieszaj mleko do pozostałej mieszanki zupy, aż sos będzie gładki; usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
10
Łyżka około 1/2 szklanki zmielonej mieszanki wołowiny do każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
11
Zawiń każdą tortillę wokół nadzienia i umieść stronę szwu w dół do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Wlać sos na enchiladas, rozprzestrzeniania się całkowicie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
13
Posypać 1/2 szklanki sera Cheddar-Monterey Jack na enchiladas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
14
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się stopi i krawędzie zapiekanki będą rumiane, 30 do 35 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.