Heather ' s Beef Enchiladas
Enchiladas wołowe Heather może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 330 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.22 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, czosnek w proszku, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Heather ' s Crock Pot włoska wołowina, Enchiladas Wołowe, oraz Wołowina Enchiladas Olé.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj głęboką 12x6-calową patelnię hotelową lub naczynie zapiekane sprayem do gotowania.
Wymieszać czosnek w proszku, pieprz czarny, pieprz cayenne, kminek, majeranek i oregano razem w małej misce.
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj mieloną wołowinę. Gotować i mieszać, aż wołowina jest kruchy i nie Różowy, o 10 protokół.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Dodaj czarną fasolę, wodę i przyprawę do taco; gotuj i mieszaj mieszaninę, aż większość cieczy odparuje, 5 do 10 minut.
Masło ciepła w oddzielnej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać zieloną cebulę w roztopionym maśle, aż zmiękną, o 5 protokół.
Wymieszać krem z zupy grzybowej, śmietana, zielona papryka chile, i czosnek w proszku mieszaniny na zieloną cebulę; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest ogrzewana przez, 2 do 3 protokół.
Wyjąć 3/4 szklanki mieszanki zupy i wymieszać z mieszaniny mielonej wołowiny; złożyć w 1/2 szklanki sera Cheddar-Monterey Jack, aż dobrze włączone.
Mieszaj mleko do pozostałej mieszanki zupy, aż sos będzie gładki; usuń z ognia.
Łyżka około 1/2 szklanki zmielonej mieszanki wołowiny do każdej tortilli.
Zawiń każdą tortillę wokół nadzienia i umieść stronę szwu w dół do przygotowanej patelni.
Wlać sos na enchiladas, rozprzestrzeniania się całkowicie płaszcz.
Posypać 1/2 szklanki sera Cheddar-Monterey Jack na enchiladas.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się stopi i krawędzie zapiekanki będą rumiane, 30 do 35 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.