Hearts of Palm Parm

Hearts of Palm Parm
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Serca z Palm Parm może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. Ten przepis służy 6. Mieszanka ręcznie rozdarte liście bazylii, cebula, szybkie gotowanie polenta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać szybkie gotowanie owsa można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z orzechowym nadzieniem owsianym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado, Hearts of Palm Dip, oraz Serduszka z palmy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F za pomocą stojaka ustawionego na środkowej półce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść serca dłoni na kilku warstwach ręczników papierowych, aby wchłonąć nadmiar płynu. Doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni wysokiej jednostronnej na średnim do średniego ogniu, aż po prostu zaczyna migotać. Sear serca palmowe aż złoty brązowy po obu stronach, 2 do 4 minut w sumie. Być może trzeba to zrobić w dwóch partiach, aby uniknąć tłoczenia patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przełożyć na blachę do pieczenia lub dużą płytę. Wyrzucić zużyty olej i wytrzeć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj pozostały olej do tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać cebulę i 1/2 łyżeczka soli i gotować, aż zmiękną i lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodać czosnek i gotować, aż tylko zmięknie, stale mieszając, o 1 minutę. Wymieszać pokrojone pomidory, pokrojone w kostkę pomidory, płatki czerwonej papryki, 1/2 łyżeczki soli i sosu rybnego, jeśli używasz. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Sos RybnySos Rybny
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
W razie potrzeby doprawić solą. Ostrożnie wlać sos do naczynia do pieczenia 13 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Dodać rumiane serca palmowe do sosu w jednej warstwie i posypać całym startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
10
Piec, aż ser będzie lekko złoty kolor, o 10 protokół. Odstawić na 5 minut w temperaturze pokojowej przed podaniem. Top z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Aby służyć, podzielić ciepłą polentę między 6 misek i top z sercami palmowymi i sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia68
Magazyn