Heart of the Batter

Heart of the Batter
Heart of the Batter może być właśnie tym, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 279 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, mąkę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serce do serca: Lemon Coeur a la Creme z kompot z krwi pomarańczowej, Babeczki czekoladowe z serduszkiem, oraz 20 + serce zdrowe s i orzech Crusted Seared Wasabi łosoś z ciepłą sałatką z kapusty Napa {bezglutenowe i zdrowe serce 2013} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 6-cup jumbo muffin patelni z wkładkami papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Ubij masło i cukier granulowany w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty, o 3 protokół. Ubić jajka, po jednym na raz, a następnie ubić wanilii. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; ubić mieszankę mąki w 3 partiach, na przemian z mlekiem Truskawkowym, zaczynając i kończąc na mące, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Mleko TruskawkoweMleko Truskawkowe
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Ciasto podzielić równomiernie pomiędzy przygotowane muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
5
Piec, aż wykałaczka wyjdzie czysty, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Ostudzić 5 minut na patelni, a następnie wyjąć do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Za pomocą noża do parowania wytnij kawałek ciasta w kształcie stożka z góry każdej babeczki (mniej więcej tego samego rozmiaru co truskawki), zatrzymując się około 1/2 cala od dołu. Nadziewamy truskawkami, następnie przykrywamy małym kawałkiem wyjętego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Zrobić lukier: przesiać cukier cukierniczy i kakao w proszku do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Przełóż połowę mieszanki cukier-kakao do dużej miski; dodać masło i 1/4 szklanki śmietany i ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papier RyżowyPapier Ryżowy
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Dodać pozostałą mieszankę cukier-kakao i 1/4 szklanki śmietany i ubić, aż będzie puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
11
Przełożyć do woreczka z ciastami wyposażonego w końcówkę gwiazdki i wyłożyć na babeczki. Wierzch każdy z truskawkową połówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
12
Zdjęcia Sam Kaplan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn