Heart of the Batter
Heart of the Batter może być właśnie tym, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 279 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, mąkę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serce do serca: Lemon Coeur a la Creme z kompot z krwi pomarańczowej, Babeczki czekoladowe z serduszkiem, oraz 20 + serce zdrowe s i orzech Crusted Seared Wasabi łosoś z ciepłą sałatką z kapusty Napa {bezglutenowe i zdrowe serce 2013} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 6-cup jumbo muffin patelni z wkładkami papieru.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w misce.
Ubij masło i cukier granulowany w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty, o 3 protokół. Ubić jajka, po jednym na raz, a następnie ubić wanilii. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; ubić mieszankę mąki w 3 partiach, na przemian z mlekiem Truskawkowym, zaczynając i kończąc na mące, aż do połączenia.
Ciasto podzielić równomiernie pomiędzy przygotowane muffinki.
Piec, aż wykałaczka wyjdzie czysty, 25 do 30 protokół.
Ostudzić 5 minut na patelni, a następnie wyjąć do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Za pomocą noża do parowania wytnij kawałek ciasta w kształcie stożka z góry każdej babeczki (mniej więcej tego samego rozmiaru co truskawki), zatrzymując się około 1/2 cala od dołu. Nadziewamy truskawkami, następnie przykrywamy małym kawałkiem wyjętego ciasta.
Zrobić lukier: przesiać cukier cukierniczy i kakao w proszku do średniej miski.
Przełóż połowę mieszanki cukier-kakao do dużej miski; dodać masło i 1/4 szklanki śmietany i ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać pozostałą mieszankę cukier-kakao i 1/4 szklanki śmietany i ubić, aż będzie puszysta.
Przełożyć do woreczka z ciastami wyposażonego w końcówkę gwiazdki i wyłożyć na babeczki. Wierzch każdy z truskawkową połówką.