Hawaiian Fried Won Ton

Hawaiian Fried Won Ton
Hawaiian Fried Won Ton to chiński przepis, który służy 10. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos ostrygowy, pietruszkę, jajka ugotowane na twardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ryż Smażony Na Hawajach, Wieprzowina duszona po hawajsku z kapustą zasmażaną, oraz Won Ton.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mięso obiadowe, kasztany wodne, zieloną cebulę, natkę pietruszki, jajka ugotowane na twardo, pieprz i sos ostrygowy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Delikatesy MięsneDelikatesy Mięsne
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Na czystej płaskiej powierzchni, takiej jak deska do krojenia, układaj od 4 do 6 skórek wonton na raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Umieść łyżkę mieszanki mięsa na środku każdego z nich. Trzymaj małą miskę z wodą obok obszaru roboczego, aby zanurzyć palce. Użyj mokrych palców, aby zwilżyć rogi każdego opakowania. Szybko szczyp wszystkie 4 rogi razem, aby uszczelnić wypełnienie. Jeśli nie wytrzyma, użyj więcej wody. Trzymaj wypełnione wontony pokryte plastikową folią, aby zapobiec wysuszeniu, podczas gdy inne są wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Rozgrzać jeden cal oleju w głębokiej ciężkiej patelni na średnim ogniu lub podgrzać zalecaną ilość oleju w frytkownicy do 365 stopni F (185 stopni C). Smażyć wontony przez kilka minut z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wyjąć na papierowe ręczniki, aby wchłonąć nadmiar tłuszczu. Miłej zabawy!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn