Hawaiian Fried Won Ton to chiński przepis, który służy 10. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos ostrygowy, pietruszkę, jajka ugotowane na twardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ryż Smażony Na Hawajach, Wieprzowina duszona po hawajsku z kapustą zasmażaną, oraz Won Ton.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać mięso obiadowe, kasztany wodne, zieloną cebulę, natkę pietruszki, jajka ugotowane na twardo, pieprz i sos ostrygowy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sos Ostrygowy
Delikatesy Mięsne
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na czystej płaskiej powierzchni, takiej jak deska do krojenia, układaj od 4 do 6 skórek wonton na raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
3
Umieść łyżkę mieszanki mięsa na środku każdego z nich. Trzymaj małą miskę z wodą obok obszaru roboczego, aby zanurzyć palce. Użyj mokrych palców, aby zwilżyć rogi każdego opakowania. Szybko szczyp wszystkie 4 rogi razem, aby uszczelnić wypełnienie. Jeśli nie wytrzyma, użyj więcej wody. Trzymaj wypełnione wontony pokryte plastikową folią, aby zapobiec wysuszeniu, podczas gdy inne są wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać jeden cal oleju w głębokiej ciężkiej patelni na średnim ogniu lub podgrzać zalecaną ilość oleju w frytkownicy do 365 stopni F (185 stopni C). Smażyć wontony przez kilka minut z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Wyjąć na papierowe ręczniki, aby wchłonąć nadmiar tłuszczu. Miłej zabawy!
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.