Haszysz Z Łososia Z Ziemniakami I Koperkiem
Haszysz z łososia z ziemniakami i koperkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz wodę, skrobiowe ziemniaki, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Koper Wędzono-Łososiowy, Hasz śniadaniowy z wędzonym łososiem i koperkiem, oraz Haszysz z wędzonego łososia z koperkiem Vinaigrette.
Instrukcje
Ciepło 2 Tbs. olej na małym ogniu w 12-calowej patelni nieprzywierającej (więc ziemniaki nie przyklejają się). Podczas gdy patelnia ogrzewa, przygotować cebulę i łososia zgodnie z powyższym. Kilka minut przed gotowaniem zwiększ ciepło do średniej wysokości. Gdy olej zacznie wysysać resztki dymu, dodaj cebulę i łososia; gotuj, często mieszając, do złotego koloru. Tymczasem ziemniaki pokroić w kostkę i wymieszać z pozostałą oliwą.
Przenieść mieszaninę łososia do miski i rezerwy.
Dodaj ziemniaki do pustej patelni; gotować, mieszając tylko od czasu do czasu, aby tworzyły złocisto-brązową skórkę, o 10 protokół. Jak gotować ziemniaki, wymieszać ketchup, musztardę, świeży koperek i 2 łyżki. wody. (Przepis można przygotować do tego momentu do 2 godzin wcześniej.
Rozłóż gorące ziemniaki na dużym arkuszu ciastek; przykryj, gdy ostygnie. Powrót patelnia do średniej-wysokiej; dodać ziemniaki i ponownie chrupiące.)
Powrót reserved mieszaniny łososia na patelni; wymieszać mieszaninę ketchup, a następnie doprawić solą i pieprzem. Gotować, często mieszając, aż hash ładnie rumiane, o 5 minut dłużej.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest La Crema Russian River Chardonnay. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.