Hash Brown fingerling Potatoes Provençale jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ząbki czosnku, lawendę, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ziemniaki Haszowane Brązowe, Pieczywo Ziemniaki Brązowe, oraz Ziemniaki Z Serem Brązowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Ziemniaki wymieszać, 1/4 łyżeczki soli i kolejne 3 składniki. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub aż ziemniaki i szalotki zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Ziemniak
Szalotka
Masło
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Zdjąć pokrywkę, zmniejszyć ogień do medium, i saut 12 do 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać w zielonej cebuli i następne 4 składniki; podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Ziemniak
3
Zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać natkę pietruszki i pozostałą 1/2 łyżeczki soli.