Harvest Snack Cake
Harvest Snack Cake to bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Za 26 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten deser ma 171 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanillanu, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Harvest Snack Mix, Ciasto Żniwne, oraz Tort Ogrodowy.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i imbir.
Połącz jajka, mus jabłkowy i wanilię; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Dodać marchewki i rodzynki (ciasto będzie grube).
Rozprowadź równomiernie w 13-calowym. x 9-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na ruszcie.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "