Hamburgery Śniadaniowe
Hamburgery śniadaniowe to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz masło, majonez, pieprzną zieleń i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hamburgery Śniadaniowe, Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), oraz Burgery tatarskie-są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dressingu: w małej misce wymieszać majonez, musztardę i chrzan i odstawić.
Do hamburgerów: delikatnie wymieszać mieloną wołowinę, kiełbasę i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Podzielić mięso na 4 kawałki i uformować każdy w 4-calowy patty.
Roztopić masło w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu i dodać paszteciki. Gotować, aż dobrze rumiane, o 3 protokół, a następnie flip. Top z niektórych ser i nadal gotować, aż ser topi się i hamburger jest po prostu gotowane przez, 2 do 3 protokół.
Rozprowadzić tosty babeczki z niektórych sosem musztardowym i top z plasterkiem pomidora i burger patty.
Crack jajka na patelni z kapieli kiełbasy i gotować według własnych upodobań.
Umieść jajko na każdym hamburgerze i zakończ z małą rukolą na wierzch Angielskiej babeczki.