Hamburgery Z Łososiem Ranch
Ranch Salmon Burgers to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać befsztyk pomidory, bułki brioche, opatrunek ranczo, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Burgery Ranch, Burgery Ranch, oraz Hamburgery BLT Ranch.
Instrukcje
W misce robota kuchennego, pulse łososia, panko, i białka jaj, aż łosoś jest drobno posiekane.
Formować łososia na 4 (4-calowe) paszteciki; doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej; gotować, obracając raz, aż hamburgery są po prostu gotowane przez (5-7 minut na stronę).
Podawać z pożądanymi dodatkami i bułkami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.