Hamburgery z wędzonym cheddarem i soczewicą
Wędzony Cheddar i hamburgery z soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, soczewicę, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hamburgery Z Awokado Z Wędzonym Cheddarem, Burgery Z Czerwonej Soczewicy, oraz Burgery Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki umieścić w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do przetargu; drenaż. Odrzuć liście laurowe.
Umieścić soczewicę w dużej misce; częściowo zacieru z masher ziemniaków. Lekko schłodzić.
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i marchew; smażyć 5 minut lub do miękkości. Lekko schłodzić.
Dodać mieszankę cebuli, ser, a następnie 8 składników (ser przez białka) do soczewicy; dobrze wymieszać, aby połączyć. Przykryć i schłodzić 45 minut. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Rozgrzać patelnię grillową pokrytą natryskiem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać połowę pasztecików i gotować 5 minut z każdej strony lub aż do zakończenia. Powtórz procedurę z pozostałymi pasztecikami.
Rozprowadzić 1 łyżeczkę musztardy na górnej połowie każdej bułki.
Umieść 1 patty na dolnej połowie każdej bułki, a na wierzchu każdej porcji z 1 plastrem pomidora, 1/4 szklanki rukoli i górną połowę bułki.