Hamburgery Z Serem Pleśniowym

Hamburgery z serem pleśniowym mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 779 kalorii. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka pomidorów, cebuli, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Hamburgery Serowe, Hamburgery Z Kozim Serem, oraz Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce wymieszać wołowinę, czosnek, ubite jajka, sól i pieprz, do smaku.
Podzielić mieszaninę mięsa na 6 okrągłych pasztecików. Wciśnij 1 uncję sera pleśniowego i 1 uncję zimnego masła do środka uformowanego pasztetu. Remold patty tak, że wszystkie ser i masło są ukryte wewnątrz centrum. Kontynuuj, aż wszystkie paszteciki wołowe zostaną uformowane. Przechowywać w lodówce przez 10 do 15 minut.
Wlać olej do dużej patelni na średniej wysokości. Gdy olej jest palenie, dodać paszteciki wołowe i gotować z obu stron, aż złoty kolor brązowy.
Wyjąć na patelnię z blachy i piec w nagrzanym piekarniku, aż do osiągnięcia pożądanej doneness, około 6 minut. Uwaga kucharza: można je również gotować na grillu węglowym.
Bułki rozgrzać lekko, następnie umieścić hamburgery na bułki i top każdy z sałatą, pomidorem i krążkiem cebuli. Smacznego. Możesz, jeśli chcesz, użyć majonezu, ketchupu lub musztardy, aby wzmocnić to danie.