Hamburgery Z Serem Balsamicznym Portobello
Przepis balsamiczny-ser pleśniowy Portobello Burgers jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, bułki hamburgerowe, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ser Pleśniowy Portobello Burgery, Ser Pleśniowy Portobello Burgery, oraz Burgery Z Serem Pleśniowym Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
W razie potrzeby zeskrobać skrzela z czapek grzybowych.
Połączyć 3 łyżki octu, oleju, a następnie 3 składniki w płytkim naczyniu lub dużych zip-top plastikowej torbie zamrażarki; dodać grzyby, obracając płaszcz. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Usunąć grzyby z marynaty, odrzucając marynatę.
Grzyby grillowe, przykryte pokrywą grillową, na średnim ogniu (350-40
3 do 4 minut z każdej strony lub do miękkości.
Grzyby wyjąć z grilla i natychmiast posypać spód równomiernie serem pleśniowym.
Wymieszać razem majonez i 1 łyżeczkę octu.
Rozłóż mieszaninę równomiernie na ściętych bokach bułek; ułóż sałatę, grzyby i plastry pomidora na dolnych połówkach bułek i przykryj wierzchołkami.