Hamburgery Z Serem Balsamicznym Portobello

Hamburgery Z Serem Balsamicznym Portobello
Przepis balsamiczny-ser pleśniowy Portobello Burgers jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, bułki hamburgerowe, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ser Pleśniowy Portobello Burgery, Ser Pleśniowy Portobello Burgery, oraz Burgery Z Serem Pleśniowym Portobello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W razie potrzeby zeskrobać skrzela z czapek grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2
Połączyć 3 łyżki octu, oleju, a następnie 3 składniki w płytkim naczyniu lub dużych zip-top plastikowej torbie zamrażarki; dodać grzyby, obracając płaszcz. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Usunąć grzyby z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4
Grzyby grillowe, przykryte pokrywą grillową, na średnim ogniu (350-40
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
3 do 4 minut z każdej strony lub do miękkości.
6
Grzyby wyjąć z grilla i natychmiast posypać spód równomiernie serem pleśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wymieszać razem majonez i 1 łyżeczkę octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8
Rozłóż mieszaninę równomiernie na ściętych bokach bułek; ułóż sałatę, grzyby i plastry pomidora na dolnych połówkach bułek i przykryj wierzchołkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn