Hamburgery z nadzieniem cebulowo-grzybowym
Hamburgery z otwartą twarzą z polewą cebulowo-grzybową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, babeczki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Otwarte Teksańskie Burgery, Hamburgery Falafelowe Otwarte, oraz Hamburgery Z Indyka Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez 5 minut lub aż złoty.
Dodać grzyby i sól; gotować 5 minut, ciągle mieszając.
Dodać ocet; usunąć mieszaninę z patelni. Odstawić.
Połączyć paprykę i kolejne 4 składniki (papryka przez czarny pieprz). Podzielić ziemię okrągłe na 4 równe części, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty. Paszteciki z mieszanką przypraw. Grill paszteciki 4 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Umieść hamburgery na połówkach muffinów, a każdy burger z 1/4 szklanki mieszanki cebuli.