Hamburgery z indyka z żurawiną

Hamburgery z indyka z żurawiną
Hamburgery z indyka z żurawiną może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,75 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pełnoziarnistego sosu żurawinowego, cebula, mielony indyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery z indyka z burakami, Koperkowe Burgery z indyka z burakami, oraz Hamburgery z indyka ze słodką cebulką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby żurawina smak, w małej misce, wymieszać razem sos żurawinowy, chrzan, sok z cytryny, cynamon i goździki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przed użyciem pozostaw smaczek w temperaturze pokojowej przez co najmniej 15 minut lub przykryj i przechowuj w lodówce do 24 godzin. Przywróć smak do temperatury pokojowej przed using.In małą patelnię smażyć na średnim ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać seler i cebulę i gotować, mieszając często, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Zdjąć z ognia i ostudzić completely.In duża miska, połączyć indyka, chleb kukurydziany, pietruszka, szałwia, tymianek, przyprawa do drobiu, sól, pieprz, jajko i mieszankę cebuli. Używając rąk, wymieszać składniki aż do równomiernego rozłożenia. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje i uformować w patty 4 do 4 1/2 cala średnicy i około 3/4 cala grubości. Uważaj, aby nie obchodzić się z mięsem więcej niż to konieczne lub zbytnio zagęścić paszteciki.Przygotuj grill węglowy lub gazowy do bezpośredniego grillowania na średnim ogniu. Olej stojak do grilla.Grilluj hamburgery nad najgorętszą częścią ognia węglem drzewnym lub bezpośrednio nad elementami grzejnymi grilla gazowego, obracając się raz, aż do nieprzezroczystego w całym, 6 do 7 minut na stronę. O 1 minuta przed hamburgery są zrobione, umieścić rolki, Wyciąć Boki w dół, wzdłuż krawędzi grill węglowy, gdzie ciepło jest mniej intensywne, lub na obszarze Grill gazowy z niższym ogniu, i grill, aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Hamburgery podawać w bułkach z żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinowy Smakżurawinowy Smak
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Służy 6.Adaptacja Williams-Sonoma, Essentials of Grilling, autorstwa Denisa Kelly ' ego, Melanie Barnard, Barbary Grunes & Michaela McLaughlina (Oxmoor House, 2003).
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn