Przepis Azjatyckie hamburgery z indyka może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina i 33 minuty. Ten przepis służy 6. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 203 kalorie, 18g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 79 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wodę, imbir, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery Z Indyka Azjatyckiego, Hamburgery Z Indyka Azjatyckiego, oraz Grillowane Azjatyckie Hamburgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włożyć bulgur do średniej miski i dodać wrzącą wodę. Przykryć folią i odstawić, aż bulgur będzie miękki, 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W międzyczasie, w średniej misce ubić ocet i cukier z obfitą przyprawą soli i pieprzu, aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj ogórek i cebulę, dobrze Wrzuć i odstaw do marynowania na około 30 minut.
W osobnej misce połączyć jogurt i sos czosnkowy chili. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Krążki Ostrej Papryki, Odsączone
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Odcedzić bulgur i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać indyka, hoisin, szalotki, imbir, czosnek i posiekaną kolendrę i wymieszać, aż tylko połączone. Formować na 4 równe paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
7
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż bardzo gorąco. Lekko szczotkować obie strony każdego patty z olejem i miejsce na patelni. Gotować, obracając raz, aż tylko gotowane przez, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Marynowane warzywa odcedzić i wymieszać z całą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 łyżki Oleju Roślinnego
9
Na górze i na dole każdej bułki rozłóż pikantny sos jogurtowy, a na wierzchu z burger patty i marynatami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione Musztardą
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki