Hamburgery Warzywno-Wieprzowe Teriyaki

Hamburgery Warzywno-Wieprzowe Teriyaki
Przepis Teriyaki Wegetariańsko-wieprzowe hamburgery może zaspokoić Japońskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.33 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sos sałatkowy, ogórek, Panko bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Teriyaki Veggie Wraps, Hamburgery Teriyaki, oraz Hamburgery Teriyaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym umieść zamrożone warzywa teriyaki i cebulę; przetworzyć ruchami on-and-off, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Miejsce w dużej misce. Wymieszaj mieloną wieprzowinę, bułkę tartą i imbir, aż dobrze się wymieszasz. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 5 cali średnicy i 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ogrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać paszteciki; przykryć i gotować 10 do 12 protokół, obracając raz, aż rumiane i mięso termometr umieszczony w środku pasztecików czyta 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać majonez, sos teriyaki i jogurt z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na górnej i dolnej połowie prażonych bułek. Górne dolne połówki z pasztecikami i plastrami ogórka. Przykryć górną połówką bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn