Hamburgery Warzywno-Wieprzowe Teriyaki
Przepis Teriyaki Wegetariańsko-wieprzowe hamburgery może zaspokoić Japońskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.33 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sos sałatkowy, ogórek, Panko bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Teriyaki Veggie Wraps, Hamburgery Teriyaki, oraz Hamburgery Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym umieść zamrożone warzywa teriyaki i cebulę; przetworzyć ruchami on-and-off, aż drobno posiekasz.
Miejsce w dużej misce. Wymieszaj mieloną wieprzowinę, bułkę tartą i imbir, aż dobrze się wymieszasz. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 5 cali średnicy i 1/2 cala grubości.
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ogrzać na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; przykryć i gotować 10 do 12 protokół, obracając raz, aż rumiane i mięso termometr umieszczony w środku pasztecików czyta 71°.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać majonez, sos teriyaki i jogurt z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na górnej i dolnej połowie prażonych bułek. Górne dolne połówki z pasztecikami i plastrami ogórka. Przykryć górną połówką bułek.