Hamburgery jagnięce z sałatką z kopru włoskiego
Hamburgery jagnięce z sałatką z kopru włoskiego mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 297 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pitas, ząbek czosnku, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Letnia jagnięcina z sałatką z marchewki i kopru włoskiego, Kotlety jagnięce marynowane w winie z sałatką z kopru włoskiego, oraz Hamburgery jagnięce z sałatką grecką.
Instrukcje
Przygotować grill lub brojlerów.
Aby przygotować sałatkę, połącz pierwsze 10 składników (koper włoski przez czosnek).
Aby przygotować hamburgery, połącz ser i kolejne 5 składników (ser przez indyka) w dużej misce. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieścić paszteciki na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytych sprayem do gotowania; gotować 4 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Pokrój paszteciki na pół.
Umieść 2 połówki patty i 1/4 szklanki sałatki w każdej połowie pita.