Hamburger Hawajski (Hamburguesa Hawaiana)

Hamburger Hawajski (Hamburguesa Hawaiana)
Burger hawajski (Hamburguesa Hawaiana) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 628 kalorii. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cebulę, szynkę, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Hamburguesa de Arepa (Hamburger Arepa), Burger Hawajski, oraz Burger Hawajski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej plastikowej misce dodaj mieloną wołowinę, czosnek, szalotki, cebulę, kminek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dobrze wymieszać i przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę. Formuj 4 paszteciki.
3
Rozgrzać grill lub sauté patelni i gotować hamburgery przez 5 minut z każdej strony, aż gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjąć na płytkę i przykryć folią aluminiową.Spryskaj dużą patelnię grillową (lub nawet grill na świeżym powietrzu) sprayem do gotowania i podgrzej nad średnim płomieniem. Grilluj ananasa przez 2 do 3 minut z każdej strony, aż będzie ładnie brązowy i pojawią się ślady grillowania.Odstawić hamburgery na 5 minut i podawać od razu na bułkach z 1 plastrem ananasa, 1 plastrem szynki i 1 plastrem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn