Halloween Layered Spiderweb Dip
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Halloween warstwowe Spiderweb Dip może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 72 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka śmietany, meksykańska mieszanka serów, guacamole i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spiderweb Millionaire ' s Shortbread na Halloween, 30-minutowa domowa Pizza z Halloweenową pajęczyną, oraz Halloween Warstwowe Krówki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszać w mieszance przypraw taco. Łyżka do żaroodpornej szklanej miski do serwowania.
Salsę rozłożyć na mieszance wołowej.
Rozłóż czarną fasolę na salsie, rezerwując 1 fasolę na polewę.
Posypać serem. Łyżka 2 łyżki kwaśnej śmietany do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i odstaw na bok. Łyżka pozostałej śmietany na ser. Łyżka guacamole na kwaśną śmietanę.
Odetnij mały róg torby; skręć nad kwaśną śmietaną i, pracując od środka do zewnętrznej krawędzi, zjedź kwaśną śmietaną, tworząc spiralną konstrukcję. Pracując od środka spirali do zewnętrznej krawędzi, lekko przeciągnij końcówkę noża przez spiralę, aby utworzyć sieć, około 12 razy.
Miejsce zarezerwowane czarna fasola w sieci dla pająka.