Halibut ze Zwęglonym olejem czosnkowym i pomidorowym smakiem

Halibut ze Zwęglonym olejem czosnkowym i pomidorowym smakiem
Halibut ze Zwęglonym olejem czosnkowym i pomidorowym smakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 679 kalorii, 44g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 9,13 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz filety z halibuta, oliwę z oliwek, pomidory gruszkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Krewetki Imbirowe Z Smakiem Zwęglonych Pomidorów, Halibut z grillowanym pomidorem i oliwkowym smakiem, oraz Halibut czosnkowy z pomidorowo-kaparowym Bruschettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pomidory, oliwki, cebulę, pietruszkę, estragon i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia połączyć w małej misce i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I PieprzSól I Pieprz
EstragonEstragon
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OliwkiOliwki
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
4
Czosnek i oliwę połączyć w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Posmaruj obie strony halibuta olejem i pozostaw do marynowania przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Doprawić halibuta solą i pieprzem, do smaku, z obu stron i grillować, aż lekko zwęglone i tylko gotowane przez, około 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć z grilla na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Udekoruj estragonem i podawaj natychmiast z pomidorowym smakiem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
RozkoszRozkosz
PomidorPomidor

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn