Halibut z oliwkami nadziewanymi Sardelą, czerwoną papryką i Oregano

Halibut z oliwkami nadziewanymi Sardelą, czerwoną papryką i Oregano
Halibut z oliwkami nadziewanymi Sardelą, czerwoną papryką i Oregano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.99 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 208 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwki nadziewane Jalapeno, czosnek, filety z okonia morskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut z oliwkami nadziewanymi Sardelą, czerwoną papryką i Oregano, Oliwki Nadziewane migdałami, anchois i papryką, oraz Brie En Croute Nadziewane oliwkami i pieczoną papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić obie strony filetów rybnych solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety RybneFilety Rybne
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać halibuta i gotować 2 minuty na stronie, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
4
W średniej misce, połączyć czerwoną paprykę, oliwki, wermut, czosnek, i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
WermutWermut
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać mieszaninę do patelni i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować 2 minuty, aż ryba będzie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z ognia, przełożyć na półmisek i ułożyć bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn