Halibut Z Karczochami
Halibut z karczochami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 571 kalorii, 56g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 13,81 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis z wholefoodsmarket.com ma 175 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, pomidory winogronowe, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest świetne. Spróbuj Halibut z karczochami i pomidorami en Papillote, Grillowany Halibut z papryką i karczochami, oraz Halibut z duszonymi, pokrojonymi karczochami i cytrynami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. ułóż halibuta na środku kawałka pergaminu o wymiarach 12x12 cali.
Skropić obie strony olejem. Na wierzch i po bokach ułożyć pomidory, karczochy i natkę pietruszki. Całość doprawić solą i pieprzem.Złóż pergamin jak opakowanie, upewniając się, że szew jest na górze, aby uszczelnić składniki wewnątrz; tuck pod końcami.
Przenieść do blachy do pieczenia i piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Przenieś opakowanie na talerz i ostrożnie otwórz pergamin, aby uwolnić parę przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio