Halibut z Chardą Szwajcarską, porem i pieprzem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $7.24 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać szwajcarski chard, dyni, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Panko-Crusted Halibut with Swiss Chard, Tarta z porem i szwajcarskim Chard, oraz Tarta Z Porem I Szwajcarskim Chard.
Rozgrzać oliwę w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
3
Dodać cebulę, por i czosnek, przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
4
Dodać wino i gotować, aż prawie odparuje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj squash, boczniak szwajcarski, czerwone i żółte papryki, nasiona kopru włoskiego, tymianek i pokruszony czerwony pieprz. Warzywa obficie przyprawić solą i pieprzem, przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż squash będzie miękki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bułka Tarta, Kilka Garści
Chard Szwajcarski
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Nóż Do Obierania
2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Rozłóż połowę gulaszu warzywnego w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o wymiarach 8 na 11 cali. Doprawić halibuta solą i pieprzem, filety ułożyć w gulaszu, przykryć pozostałymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Gulasz
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Halibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Piec około 15 minut, lub aż halibut jest po prostu gotowane przez.
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.