Halibut Szkliwiony Balsamiczny
Halibut balsamiczny szkliwiony jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka octu balsamicznego, mocno brązowego cukru, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Halibut Szkliwiony Balsamiczny, Halibut Z Glazurą Balsamiczną, oraz Halibut z balsamicznymi pomidorkami koktajlowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj ocet, brązowy cukier i musztardę.
Wypłukać halibuta i osuszyć.
Lekko posmarować olejem i posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać patelnię nieprzywierającą o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu.
Dodać rybę i gotować, aż rumiane na dnie, o 4 protokół.
Odwróć kawałki. Łyżka mieszaniny octu na rumiane boki. Obniżyć ogień i gotować, aż ryba będzie nieprzezroczysta, ale nadal wilgotne patrząc w centrum (wyciąć do testu), 4 do 5 minut dłużej.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.