Halibut Smażony Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym

Halibut Smażony Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym
Smażony Halibut z sosem cytrynowo-kaparowym to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.15 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, steki halibut, pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Halibut Smażony Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, Halibut z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Halibut Z Sosem Cytrynowym, Masłem, Kaparem I Koperkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spłucz i osusz halibuta. Dla szczęśliwców, którzy mają członków rodziny, którzy faktycznie jedzą owoce morza, ten przepis ma wystarczająco dużo sosu na dwie porcje.Zagrzebać rybę przez mąkę.Roztopić masło na patelni i zacząć gotować rybę. W tym momencie możesz posypać pieprzem, solą, trochę doprawić. Gotować na średnim ogniu, aby masło nie burn.In kolejny mały garnek, zacznij topić masło i dodaj mielony czosnek.Steki powinny trwać około 6 minut na stronie na średnim ogniu, a kiedy są one gotowe, płatek jak this.So SOS przygotowywany jest w osobnym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
HalibutHalibut
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj sok z cytryny, pietruszkę, kapary, Wino i skórkę.Gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie zmniejszona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Podawać w ten sposób, umieścić stek rybny na talerzu i skropić sosem, ciężki na piękne ciekawostki, które są w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Magazyn