Halibut smażony w sosie Żółto-pieprzowym

Halibut smażony w sosie Żółto-pieprzowym
Smażony Halibut z sosem Żółto-pieprzowym to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.74 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Halibut smażony z papryką, Halibut smażony z sosem Verde, oraz Halibut Smażony Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i olej w dużej żeliwnej lub żaroodpornej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj paprykę, szalotki i mieszankę przypraw. Podsmażyć 5 minut lub aż szalotki są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Wymieszać w bulionie i dusić 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Przełożyć do blendera i puree, aż będzie gładka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Sos może być wykonany z wyprzedzeniem. Podgrzać przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Filety posypać solą i pieprzem. Smażyć ryby w gorącym oleju 4 do 5 minut na stronę lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Podawać natychmiast z sosem pieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
7
Wlać: szukać wina na tyle bogate, aby stanąć do sosu żółto-pieprzowego i pikantnej fasoli. Orzeźwiający Włoski Verdicchio od Bisci (1$
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
VerdicchioVerdicchio
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
to dobry wybór. Rozważ także Etiudę "Ros of Pinot Noir Carneros" (20 dolarów). Żywy nos i zrównoważona kwasowość sprawiają, że jest to wspaniałe wino popijające, które uzupełnia wiele rodzajów owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia71
Magazyn