Halibut smażony na cytrynowym Tabbouleh

Halibut smażony na cytrynowym Tabbouleh
Przepis pieczony Halibut na cytrynowym Tabbouleh może zaspokoić twoje pragnienie w ok. 40 minut. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, zieloną cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Halibut Smażony Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, Halibut Smażony Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, oraz Halibut smażony na patelni z sosem cytrynowo-koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać bulgur i 1 łyżeczkę soli, a następnie zalać 1 1/2 szklanki wrzącej wody. Przykryć i odstawić do wchłonięcia wody, 20 do 30 minut. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
W misce połączyć oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, sok z cytryny, 1/2 łyżeczki pieprzu, miętę i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
SOS zalać ugotowanym bulgurem i wymieszać. Wymieszać z zieloną cebulą i orzeszkami piniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur GotowanyBulgur Gotowany
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
4
Posypać obie strony halibuta 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj olej, a następnie halibut. Gotować, obracając raz, aż ryba będzie nieprzezroczysta w środku, około 10 minut na cal grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Kopiec tabbouleh na talerzach i wierzch z halibuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
8
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn